• 7

Wimperextentions One By One

Wat zijn wimperextentions?
Wimperextentions zijn sinds enkele jaren erg populair. Deze vrij nieuwe methode van verlengen maakt dat de natuurlijke wimpers langer en dikker worden. Wimper extentions zijn enkelvoudig zijden haartjes die gekruld zijn als natuurlijke wimperhaartjes. Ze worden een voor een aangebracht op de eigen wimpers voor een natuurlijke look. Wimperextentions zijn perfect voor speciale gelegenheden en dagelijks gebruik.

Hoe ziet het er uit?
Met de juiste manier van aanbrengen, dus een synthetische haar op een natuurlijke haar, ziet het er natuurlijk en echt uit. Niemand ziet dat de wimpers verlengd zijn, iedereen zal denken dat u geboren bent met mooie lange wimpers.

Hoe lang blijven de wimperextentions zitten?
Met de juiste manier van aanbrengen blijven de wimperextentions de hele groeicyclus van de eigen wimpers zitten. Dit is voor iedereen anders en hangt er ook af van de dagelijkse activiteiten. Over het algemeen moet u om de 2/3 weken terugkomen om de wimpers bij te laten vullen.

Kan ik met wimperextentions zwemmen, douchen, sporten of naar de sauna?
Ja dat kan, de wimperlijm die wordt gebruikt is waterproef. U moet wel goed voor de wimperextentions zorgen. De eerste 24 tot 48 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden, ook niet om te wassen.

 
Prijs nieuwe set: € 72,50

Bijvullen 1 week:  € 21,50
Bijvullen 2 weken: € 31,50
Bijvullen 3 weken: € 41,50
Bijvullen 4 weken: € 51,50

Verwijderen: €17,50


Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID