• 7

Visagie

Paris make-up
Beauty is a right! Dit is de mening van het Franse make-up merk 1944 Paris. Het merk heet niet voor niets 1944, dit is het jaar dat in Frankrijk alle vrouwen stemrecht hebben verkregen.
Niets verdoezelen, maar de schoonheid versterken. Power om de vrouw zich met make-up te kunnen laten uiten zoals zij dat zelf wil.

Premium, professioneel én ecologisch verantwoord: 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, zijn voor alle huidtypes geschikt en elk product beschikt over verzorgende ingrediënten.
Geserveerd met fairtrade en luxe koffie of thee van Peeze.


Paris visagie
The total package! +- 30 minuten € 35,-
Laat je onderdompelen in de luxueuze wereld van 1944 Paris! Nieuwsgierig naar een (nieuwe) ‘look’ of jezelf klaar maken voor een unieke gelegenheid? Plan jouw Paris make-up ‘the total package’!

Paris visagie
Let’s try Paris! +- 15 minuten € 15,-
‘Let’s try Paris’ is bij iedere behandeling toe te voegen! Waar loop jij tegenaan? Laat je adviseren door onze make-up specialistes en laat je dé tips & tricks delen.
Let op: Let's try Paris is alleen als deelbehandeling te boeken en is geschikt voor het advies van één onderdeel als het opmaken van bv. de ogen óf lippen.

Paris bruidsmake-up
(incl. proefmake-up) € 95,-
Ben je op zoek naar een persoonlijke, unieke ‘look’ op de bijzonderste dag van jouw leven? Wij zorgen dat je jezelf blijft maar dan wel op de allermooiste manier! Tip: vergeet je dag gasten niet! Voor hen is de Paris make-up 'the total package' geschikt!

Proefsessie bruidsmake-up:
- 4-6 weken voor de bruiloft
- elkaar beter leren kennen
- jouw wensen staan voorop
- persoonlijk advies
- nieuwe trends
- ook mogelijk voor bruidsgasten (the total package!)

Eerst alleen een proef make-up ervaren?
Twijfel je misschien nog? Uiteraard kun je ook vrijblijvend de Paris make-up 'the total package' inplannen om zo de producten van 1944 Paris te leren kennen én ervaren!

Op locatie in Zwartsluis + € 5,-
Op locatie buiten Zwartsluis + € 10,- + € 0,22 p/km
Visagie in onze salon vóór 09:00 uur + € 8,- per half uur

 Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID