• 7

Valmont Zwitserland

Valmont, dat aan de rand van het meer van Genève is gelegen, profiteert van een zeer bijzondere geografische ligging. De intact gebleven natuur, het zuivere water en de onvervuilde atmosfeer vormen gunstige voorwaarden voor de ontwikkeling en vervaardiging van cosmetische verzorgingsproducten.

Zo beschikt Valmont, dat aan de voet van de Walliser gletsjers ligt, over zuiver en bijzonder evenwichtig water: het gletsjerwater. Dit water, dat niet is nabehandeld, verrijkt de formules van de Valmont-lijn. Het heeft het ideaal gehalte aan minerale stoffen, bevordert de uitwisseling tussen de cellen, brengt het celmetabolisme weer op gang en stimuleert het natuurlijke afweersysteem van de huid.

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 25 jaar helpt Valmont vrouwen en mannen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-ageing cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Valmont heeft zich omringd met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden.


Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID