• 7

Valmont Zwitserland

Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celvernieuwingsproces waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats waardoor het huidverouderingsproces zal worden vertraagd.
Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt.

Indicaties voor een behandeling met Valmont zijn littekens, littekens na acne, rosacea, rimpelvorming / verslapte huid, onderhoud van de huidconditie, hyperpigmentatie, slecht doorbloede (rokers)huid, droge en/of gevoelige huid.


Valmont, dat aan de rand van het meer van Genève is gelegen, profiteert van een zeer bijzondere geografische ligging. De intact gebleven natuur, het zuivere water en de onvervuilde atmosfeer vormen gunstige voorwaarden voor de ontwikkeling en vervaardiging van cosmetische verzorgingsproducten.
Zo beschikt Valmont, dat aan de voet van de Walliser gletsjers ligt, over zuiver en bijzonder evenwichtig water: het gletsjerwater. Dit water, dat niet is nabehandeld, verrijkt de formules van de Valmont-lijn. Het heeft het ideaal gehalte aan minerale stoffen, bevordert de uitwisseling tussen de cellen, brengt het celmetabolisme weer op gang en stimuleert het natuurlijke afweersysteem van de huid.

Volg ons op onze sociale media (Facebook, Instagram) om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, (win)acties etc. van Valmont!


Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID