• 7

Welkom bij Tandartsenpraktijk G.C. Muller


Mededeling:

We nemen nog patiënten aan, u bent van harte welkom!

• inschrijven kan via ons inschrijfformulier

Onze disciplines

Tandartsenpraktijk G.C. Muller biedt een breed scala disciplines aan op het gebied van tandheelkunde en mondzorg. Wij staan voor u klaar voor onder andere;

  • Algemene tandheelkunde
  • Kindertandheelkunde
  • Mondhygiëne
  • Prothetiek
  • Orthodontie
  • Chirurgie en Implantologie


Uw eerste afspraak

Tijdens uw eerste afspraak is het belangrijk dat u de praktijk en uw tandarts goed kunt leren kennen. Andersom is het belangrijk dat wij uw mond goed kunnen onderzoeken en u de juiste adviezen en behandelvoorstellen kunnen geven.

Uw tandheelkundige dossier toesturen
Voor uw eerste bezoek reserveren wij 30 minuten. Wij zouden graag voorafgaand aan uw bezoek uw tandheelkundige dossier van uw vorige tandarts ontvangen. U kunt uw dossier opvragen bij uw tandarts en laten doorsturen naar onze praktijk: info@tandartsgcmuller.nl.


Medische anamnese

U vindt naast een inschrijvingsformulier op onze website ook een gezondheidsvragenlijst mondzorg (medische anamneseformulier) met vragen over uw algemene gezondheid. De antwoorden op de vragenlijst zijn van belang voor de tandarts, omdat vele ziekten en geneesmiddelen ook invloed hebben op het voorkomen van problemen met het gebit, de mondholte en op de uitvoering van het tandheelkundige werk. Het invullen van het medische anamneseformulier is een wettelijke verplichting.


Uw eerste bezoek

Tijdens uw eerste bezoek zal de tandarts kennis met u maken en een uitgebreid mondonderzoek doen. Tijdens dit onderzoek wordt uw actuele gebitssituatie bekeken. Volgend op uw eerste bezoek aan de tandarts zult u een consult krijgen bij de mondhygiëniste, die adviseert u welke zorg nodig is op parodontaal gebied. Hierbij wordt gekeken naar de gezondheidstoestand van uw tandvlees en kaakbot.

Wij behandelen u uitsluitend indien wij gezamenlijk overeenstemming hebben met betrekking tot het doel van de door ons verleende zorg en het behandelplan.


Werkwijze na het eerste consult

De controles worden ingepland in combinatie met een mondhygiëniste of preventie assistente. Onze mondhygiënistes worden ondersteund door (paro)preventie-assistentes. De conditie van uw mond bepaalt of u wordt gezien door de mondhygiëniste of de preventie-assistente. Bovenstaande werkwijze gebeurd allemaal onder supervisie van een tandarts.


De kosten van tandheelkunde en mondzorg

Voor kinderen is een tandartsbezoek altijd gratis; de kosten worden vergoed vanuit de basiszorg. Voor volwassenen hangt uw eigen bijdrage af van uw aanvullende tandverzekering.


Bel ons op 038 - 386 78 56          Vul ons contactformulier in


 


Mondzorg bij priome
Tandartsenpraktijk GC Muller en Joy and Health
Entree bij Priome
Behandelruimte tandartsenpraktijk zwartsluis
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID