• 7 0
  • 7 muller

Tandartsenpraktijk G.C. Muller

Sinds november 2009 is tandartsenpraktijk G.C. Muller gevestigd in de ruime praktijk aan de Julianastraat in Zwartsluis. In ons moderne, nieuwe pand kunnen wij u de optimale mondzorg verlenen die u verdient. Wij staan voor u klaar om u alle mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. 

Disciplines

Tandartsenpraktijk G.C. Muller biedt een breed scala disciplines aan op het gebied van tandheelkunde en mondzorg. Van standaardcontrole tot tandvleesbehandeling en van kindertandheelkunde tot prothetiek en mondhygiëne. Ook op het gebied van implantologie kunnen wij u uitstekend helpen, hiervoor werken wij nauw samen met kaakchirurgen en implantologen. 

Patiënt centraal

Binnen onze praktijk staat aandacht en zorg voor de patiënt centraal. Wij zullen ons daarom altijd tot het uiterste inspannen om u op uw gemak te stellen en de beste oplossingen te vinden bij een tandheelkundig probleem of ongemak. Voor advies, meer informatie of het maken van een afspraak, neem vrijblijvend contact met ons op of loop gerust binnen. Wij helpen u graag. Spoed? Ga dan voor onze spoedgevallendienst.

Bel ons op 038 - 386 78 56          Vul ons contactformulier in

 


Mondzorg bij priome
Tandartsenpraktijk GC Muller en Joy and Health
Entree bij Priome
Behandelruimte tandartsenpraktijk zwartsluis
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID