• 7
  • 7

Schoonheidsinstituut Joy & Health

Het ultieme beautygevoel bij Schoonheidsinstituut Joy & Health

Vraagt uw huid om een schoonheidsbehandeling, bent u toe aan een dag pure ontspanning of staat er een vriendinnen- of zussendag op de planning? Dan bent u bij schoonheidsinstituut Joy & Health aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van zowel huidverbetering als het bieden van de ultieme wellness-beleving. In ons moderne, warme en gezellige pand is er volop ruimte om u te laten onderdompelen in de wereld van beauty en wellness.

Onze schoonheidsbehandelingen

Wij bieden een breed scala behandelingen, van gezichtsbehandelingen tot pedicure en van blijvend ontharen tot botox en fillers. Daarbij staat u als klant centraal en zullen wij er alles aan doen om uw verwachtingen waar te maken. Al onze behandelingen kunnen individueel of als duo geboekt worden. Er zit ongetwijfeld een behandeling bij die het beste aansluit bij uw wensen. Kunt u niet kiezen uit het ruime aanbod? Stel dan uw eigen arrangement samen. Want het is ook mogelijk verschillende behandelingen te combineren.

Arrangementen en workshops

Wat is er fijner dan samen met vriendinnen, zussen of collega’s een dagje te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Boek één van de verschillende kleur en/of stijl workshops en combineer deze bijvoorbeeld met een gezichts-,lichaams of schoonheidsbehandeling. Het ultieme dagje uit. Om uit te rusten, gezellig bij te kletsen en te genieten van heerlijke koffie, thee en hapjes. 

Onze merken

In ons schoonheidsinstituut maken we gebruik van verschillende merken. Ervaar ons make-up merk Pupa Milano en ons verwenmerk Payot Paris, waarbij zowel de wellness-beleving als een verbluffend resultaat centraal staan. Of kies voor de huidverbeterende producten uit het hoogste segment; Valmont Zwitersland. Deze producten werken op basis van celtherapie.

Voor vragen, advies of het maken van een afspraak: Bel 038 386 58 48, boek uw afspraak snel en makkelijk online of loop gewoon eens bij ons binnen. 
 
Patiënten van tandartsenpraktijk G.C. Muller genieten van combinatievoordeel, te vinden op 
Priôme.
Neem contact met ons op           Plan uw afspraak zelf in


Make-up aanbrengen bij beautysalon
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID