• 7
  • 7

Personeelsuitjes | Joy & Health | Priôme Dental Spa

Betrouwbaar personeel, een hardwerkend team en een fijne werksfeer zijn goud waard voor u als werkgever of als collega. Verras daarom uw werknemers of collega’s met een teamuitje of cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. 

Event

Joy & Health Schoonheidsinstituut organiseert graag voor uw team een personeelsuitje om nooit te vergeten. Denk hierbij aan speciale cursussen, workshops of events gericht op joy, health en beauty. Deze events zijn natuurlijk speciaal naar uw wensen samengesteld en gericht op zowel teambuilding als op een gezellige sfeer. 

Geschenkpakket

Een andere prachtige manier om uw personeel of collega’s waardering te geven is door het aanbieden van een geschenkpakket. Dit kan in de vorm van producten, behandelingen of een combinatie hier van. De pakketten stellen wij precies af op uw wensen, budget en medewerkers.

Deze unieke pakketten zijn ideaal om te geven als bijvoorbeeld kerstpakket, maar ook bij een jubileum, behaald target, verjaardag, of zomaar. 

Informatie en contact

Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden, wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via 038 38 65 848 of via ons contactformulier


Personeelsuitje voor vrouwen
Fantastisch personeelsuitje
Kinderfeestje bij Joy and health
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID