• 7
  • 7

Nieuws

Jubileum actie tanden bleken

In November en December 2019 vieren wij dat Tandartsenpraktijk G.C. Muller al 30 jaar in Zwartsluis is gevestigd. Tevens is het in November 2019 precies 10 jaar geleden dat wij ons hebben gevestigd in het huidige pand aan de Julianastraat 20 in Zwartsluis. Genoeg redenen om deze jubilea uitgebreid te vieren.

Wij willen daarom graag vooral stralende glimlachen om ons heen. Om dat mee mogelijk te maken houden wij in November en December 2019 een speciale actie waarbij het uitwendig bleken van tanden wordt aangeboden voor de speciale prijs van € 200,- (in plaats van € 350,-)

Met behulp van een speciale gel die in persoonlijk aangemeten bleek-trays wordt aangebracht op de tanden worden de tanden lichter gemaakt. Eerst wordt in de praktijk een gebitsscan gemaakt waarmee de persoonlijke bleek-tray wordt vervaardigd. In de praktijk wordt de instructie gegeven voor het gebruik thuis en wordt wekelijks de voortgang gecontroleerd.

Binnen het kader van deze eenmalige actie wordt de behandeling voor de duur van maximaal vier weken uitgevoerd. Maximaal worden vier verpakkingen van de bleek-gel verstrekt.

Bij patiënten die niet in onze praktijk staan ingeschreven wordt de behandeling vooraf afgerekend.

Tijdens het eerste consult zal één van de tandartsen in onze praktijk checken of er geen contra indicaties zijn. Bleken kan alleen bij een goede mondgezondheid. Onder andere tandvlees problemen en uitgebreide restauraties in het front kunnen contra indicaties zijn. De patiënt moet 18 jaar of ouder zijn.

Aanwezige kronen en vullingen worden niet mee gebleekt. Het is goed om daar van tevoren aan te denken, omdat er anders misschien onverwachte kleurverschillen ontstaan.

Tijdens het bleken worden in enkele gevallen de tanden gevoeliger voor bijvoorbeeld koude. Dit is van voorbijgaande aard.


Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID