• 7
  • 7

Merken

Joy & Health Schoonheidsinstituut gebruikt verschillende merken voor haar behandelingen. Zo gebruiken we de luxe producten van Valmont Zwitserland voor gezichtsverjongende behandelingen, het verwenmerk Payot Paris voor de overige gezichtsbehandelingen en lichaamsrituelen en Pupa Milano als make-up merk. 

Valmont Zwitserland 

Valmont, dat aan de rand van het meer van Genève is gelegen, profiteert van een zeer bijzondere geografische ligging. De intact gebleven natuur, het zuivere water en de onvervuilde atmosfeer vormen gunstige voorwaarden voor de ontwikkeling en vervaardiging van cosmetische verzorgingsproducten. 

Zo beschikt Valmont, dat aan de voet van de Walliser gletsjers ligt, over zuiver en bijzonder evenwichtig water: het gletsjerwater. Dit water, dat niet is nabehandeld, verrijkt de formules van de Valmont-lijn. Het heeft het ideaal gehalte aan minerale stoffen, bevordert de uitwisseling tussen de cellen, brengt het celmetabolisme weer op gang en stimuleert het natuurlijke afweersysteem van de huid. 

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 25 jaar helpt Valmont vrouwen en mannen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-ageing cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Valmont heeft zich omringd met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden. 

 

Hannah skincare
Per 1 januari zal Joy & Health zichzelf verrijken met 2 nieuwe merken:
Hannah skincare en Lookx voor make-up.
Na een jaar vol onderzoek naar de wensen en behoeftes van onze klanten, zijn wij uitgekomen bij twee merken die onze klanten nog meer kwaliteit zullen gaan bieden.
Na 10 jaar is het voor ons belangrijk om te blijven innoveren en daarbij passen deze nieuwe merkpartners fantastisch. Middels het skin-merk Hannah worden we opgeleid tot huidcoaches en verdwijnt de term ‘schoonheidsspecialiste’ om zo nog meer inhoud te geven aan onze expertise : de huid.

We ondersteunen dit met apparatuur, waardoor we met onze kennis en door het ‘meten is weten’ principe, precies achter elke behoefte van de huid komen. Daarbij zal een intake ook op zijn plaats zijn, om samen met u, naar de persoonlijke wensen en doelen te kijken! In de maand januari (vanaf 14-01) bieden we iedereen een gratis intake & huid analyse gesprek aan en zullen we in februari u uitnodigen om ons omgetoverde hannah instituut laten bewonderen! Hannah staat voor huidverbetering en dit is ons als hoogwaardig en modern instituut op het lijf geschreven! We kijken daarom erg uit naar dit mooie vervolg en huidverbetering ‘next level’!


Lookx make - up
Voor ons make-up merk gaan we over op het ‘vegan’ principe. De make-up producten zijn hoogwaardig ontwikkeld, kwalitatief en exclusief in salons verkrijgbaar. Hiermee garanderen we voor de moderne vrouw, een natuurlijk en ‘classy’ look, die 100 % veilig is te gebruiken zonder dat dit de huid afsluit. De producten moeten voldoen aan de strenge eisen van de Zwitserse cosmetica wetten. Hiermee is het product zeer goed passend in ons huidverzorgingsinstituut. Lookx heeft een moderne en strakke uitstraling en dit zullen we u vanaf 2020 vol trots presenteren!

Scrub & Rub
Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Alléén de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Voedende amandelolie, puur en dood zeezout, natuurlijke cacaoboter en dit in combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit. Zo onstaan de heerlijkste geuren. De Scrub & Rub lijn heeft bestaat uit een foam, scrub en een body butter.  

Tijdens onze wellness massage's en pedicure behandelingen laten we u graag kennis maken met deze producten.Nagellak
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID