• 7
  • 7

Merken

Joy & Health Schoonheidsinstituut gebruikt verschillende merken voor haar behandelingen. Zo gebruiken we de luxe producten van Valmont Zwitserland voor gezichtsverjongende behandelingen, het verwenmerk Payot Paris voor de overige gezichtsbehandelingen en lichaamsrituelen en Pupa Milano als make-up merk. 

Valmont Zwitserland 

Valmont, dat aan de rand van het meer van Genève is gelegen, profiteert van een zeer bijzondere geografische ligging. De intact gebleven natuur, het zuivere water en de onvervuilde atmosfeer vormen gunstige voorwaarden voor de ontwikkeling en vervaardiging van cosmetische verzorgingsproducten. 

Zo beschikt Valmont, dat aan de voet van de Walliser gletsjers ligt, over zuiver en bijzonder evenwichtig water: het gletsjerwater. Dit water, dat niet is nabehandeld, verrijkt de formules van de Valmont-lijn. Het heeft het ideaal gehalte aan minerale stoffen, bevordert de uitwisseling tussen de cellen, brengt het celmetabolisme weer op gang en stimuleert het natuurlijke afweersysteem van de huid. 

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 25 jaar helpt Valmont vrouwen en mannen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-ageing cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Valmont heeft zich omringd met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden. 

Payot Paris 

Dr. Nadia Payot creeëde een unieke beauty methode die de combinatie van exclusieve massagebewegingen en doeltreffende natuurlijke ingrediënten met elkaar combineert. Deze leiden tot op de dag van vandaag tot ongeëvenaarde resultaten.

In het laboratorium van Payot worden de pure en krachtige werkstoffen uit de natuur, optimaal geformuleerd. Het team van huid-, geneesmiddelenspecialisten en chemici zijn voortdurend bezig met het ontcijferen van de geheimen van de huid en de mysteries van de cellen. Op deze manier ontwikkelt Payot behandelingen die inspelen op echte schoonheidskwesties. Payot is een merk dat innoveert en blijft ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse vrouw.

Pupa Milano 

Voor de visagie en verschillende workshops, gebruiken wij de make-up van Pupa Milano. Wij hebben het uitgebreide assortiment van dit trendy topmerk in huis. Het Italiaanse make-upmerk Pupa Milano staat voor fashion, innovatie, trends en kleur. Met Pupa Milano kan iedereen een geschikte make-up look creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument en voor de zakenvrouw, voor een glamour make-up en een dagelijkse verfraaiing van het uiterlijk.Scrub & Rub
Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Alléén de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Voedende amandelolie, puur en dood zeezout, natuurlijke cacaoboter en dit in combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit. Zo onstaan de heerlijkste geuren. De Scrub & Rub lijn heeft bestaat uit een foam, scrub en een body butter.  

Tijdens onze wellness massage's en pedicure behandelingen laten we u graag kennis maken met deze producten.Pumpa Milano
Payot
Nagellak
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID