• 7
 • 7

Massages & Lichaamsrituelen

Totale ontspanning van lichaam en geest

Stap in de wereld van Joy & Health en laat u verwennen met de heerlijkste massages en lichaamsrituelen. We zijn niet alleen een schoonheidsinstituut maar ook een massagesalon. Iedereen verdient het om zich te laten verwennen en even helemaal weg te dromen om zodoende even helemaal te 'resetten'. Na één van onderstaande behandelingen, voelt u zich weer als herboren. Echt waar!

De massages in onze salon

 • Relaxmassage rug, schouders & nek - 30 min. € 35,95
 • Lichaamsmassage - 60 min. € 60,95

 • Hotstone massage rug, schouders & nek - 30 min. € 37,95
 • Hotstone massage lichaam - 60 min. € 62,95
  Hotstone massage is een intense warmtemassage die wordt uitgevoerd met behulp van warme stenen. De hitte en de druk van de stenen dringen tot diep door in de huid en de spieren. De spieren worden hierdoor soepeler en zijn beter te masseren. Daarnaast neemt ook de bloedcirculatie toe, wordt de stofwisseling geactiveerd en worden afvalstoffen beter afgevoerd.

 • Scrub & Rub massage rug, schouders & nek - 45 min. € 45,95
  Inclusief: reinigen, scrubben en warme rugpakking
 • Scrub & Rub massage rug, schouders, nek & achterkant benen - 60 min. € 69,95
  Inclusief: reinigen, scrubben en warme rugpakking

 • Bindweefselmassage gelaat tijdens gezichtsbehandeling €19,95
  Dit is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Wij passen een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Scrub & Rub

Scrub & Rub is een overheerlijke aanvulling op uw lichaamsbehandeling. De huid kan het beste verzorgd worden met al het pure en goede van de natuur. Alléén de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden bij onze scrub en rub behandeling gebruikt.

Tijdens onze wellness massage's en pedicure behandelingen laten we u graag kennis maken met deze producten.

Overige behandelingen

Behandeling inplannen

Een keuze gemaakt? Boek direct uw behandeling in onze massage salon door te bellen naar 038 38 65 848 of via onze online agenda.


Prijslijst inzien >


Massagesalon Joy and Health
Massage met Payot
Behandelkamer voor relax massages
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID