• 7

Maak Kennis met het instituut

GROOT NIEUWS VANAF 8 FEBRUARI HEBBEN WIJ EEN WEBSHOP: www.joyandhealthshop.nl

Wij zijn gesloten, maar zitten niet stil!
Heb je een huidprobleem? Vragen over je huid of over producten? Zijn je producten misschien op of is er iets anders met je huid wat alleen jouw huidcoach met diens expertise kan fixen?

Wij staan voor je klaar, per mail, per telefoon en zelfs met een veilige bezorgservice op afstand. Huidverbetering hoef je in deze tijd niet te missen.
Bel: 038 386 58 48 of mail naar info@joyandhealth.nl
> Volg ons vooral op Instagram en Facebook @joyandhealthbeautysalon voor de actuele acties <


Het ultieme beautygevoel bij Schoonheidsinstituut Joy & Health
Vraagt uw huid om een schoonheidsbehandeling, bent u toe aan een dag pure ontspanning of staat er een vriendinnen- of zussendag op de planning? Dan bent u bij schoonheidsinstituut Joy & Health aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van zowel huidverbetering als het bieden van de ultieme wellness-beleving.

Onze schoonheidsbehandelingen
Wij bieden een breed scala behandelingen, van gezichtsbehandelingen tot pedicure en van blijvend ontharen tot botox en fillers. Daarbij staat u als klant centraal en zullen wij er alles aan doen om uw verwachtingen waar te maken. Al onze behandelingen kunnen individueel of als duo geboekt worden. Er zit ongetwijfeld een behandeling bij die het beste aansluit bij uw wensen. Kunt u niet kiezen uit het ruime aanbod? Stel dan uw eigen arrangement samen. Want het is ook mogelijk verschillende behandelingen te combineren.
Arrangementen en workshops
Wat is er fijner dan samen met vriendinnen, zussen of collega’s een dagje te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Boek één van de verschillende kleur en/of stijl workshops en combineer deze bijvoorbeeld met een gezichts-,lichaams of schoonheidsbehandeling. Het ultieme dagje uit. Om uit te rusten, gezellig bij te kletsen en te genieten van heerlijke koffie, thee en hapjes.
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID