• 7

Kleur en stijl / workshop

Kleur en stijl / workshop
Wij kunnen u laten stralen! Onze adviezen op het gebied van kleur en stijl halen het mooiste in u naar boven. Door een kleurenanalyse of stijladvies te volgen bij Joy & Health Schoonheidsinstituut zult u in het vervolg betere keuzes kunnen maken op het gebied van kleding en make-up. Onze kleur- en stijlconsulente is afgestudeerd aan de Stylecolor Academy en maakt er samen met u/jullie een leerzaam én heel gezellig uitje van.

Kleuren analyse
U merkt dat u zich prettiger voelt in kleuren die bij u passen. Een frissere uitstraling, sprankelende ogen en lijnen worden verzacht. Tijdens de kleurenanalyse bij Joy & Health Schoonheidsinstituut gaat er een wereld van kleur voor u open. U ontdekt dat u veel meer kleuren kunt dragen dan u voor mogelijk had gehouden. Daarnaast merkt u dat uw garderobe veel combinatiemogelijkheden biedt omdat alle kleuren van uw persoonlijke palet onderling harmoniëren. Een persoonlijke kleurenanalyse zorgt er niet alleen voor dat uw kleding en make-up er goed uitzien, maar zorgen er ook voor dat u zich van binnen prettig voelt, en dat zorgt weer voor meer zelfvertrouwen!

Bij het kleuradvies gaan we op zoek naar kleuren die in harmonie zijn met uw natuurlijke uitstraling. Uw eigen kleur haar, ogen en huid zijn hierbij bepalend. Met behulp van gekleurde doeken bepalen we uw kleurtype. U ziet meteen dat goede kleuren uw natuurlijke uitstraling onderstrepen en versterken. Het tegenovergestelde ziet u ook: verkeerde kleuren maken hard en vermoeid en kunnen u er zelfs ouder doen uitzien.

De kleurenanalyse kunt u alleen, samen of in een groep volgen en bestaat uit de volgende onderdelen:
- ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
- kleurenanalyse
- Paris visagie 'the total Package' incl. advies
- persoonlijke kleurenpas mee naar huis
Prijs: € 75,-

Persoonlijk stijladvies
Gaat het u duizelen door alle modeaanbiedingen? Heeft u een probleemgebied wat u graag door uw kleding wilt verdoezelen? Vindt u het moeilijk om eens voor een andere kledingstijl te kiezen? Kies dan voor een stijladvies bij Joy & Health Schoonheidsinstituut en u weet welke kleding uw persoonlijkheid het meest tot zijn recht laat komen!

Kleding dragen die uw persoonlijkheid benadrukt, die harmonieert met uw lichaamsvorm en die past bij uw levensstijl. Dat is waar het bij een goed stijladvies om draait. Als uw kleding draagt die bij uw past voelt u zich veel vrijer en zelfverzekerder omdat het uitdrukt wie u bent. Het voelt als een verlengstuk van uzelf, als een tweede huid.

Het stijladvies kunt u alleen, samen of in een groep volgen en bestaat uit de volgende onderdelen:
- ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
- stijladvies passend bij uw lichaams- en gezichtsvorm
- tips voor kleding, accessoires en kapsel
- samenstellen van een persoonlijk stijlhandboek
Prijs: € 75,-


Meer informatie / boeken
Wilt u meer informatie of direct boeken, bel dan naar 038 386 58 48, stel uw vraag via info@joyandhealth.nl of loop gewoon eens binnen.


Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID