• 7
  • 7

Huidverbetering

Valmont Vitality Treatment                                                                          

Innovatieve behandeling met liftende- en verstevigende massages, waardoor rimpels worden glad gestreken en een direct resultaat wordt verkregen.
Reiniging, diepte reiniging, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, gelaatsmassage, collageenvliesmasker, dagcrème en huidadvies


Duur: 90 minuten
Product: Valmont Zwitserland
Prijs: € 152,50

Valmont Brightening Treatment   

Een intensieve behandeling die de zichtbare tekenen van veroudering aanpakt. Het accent van de behandeling ligt op het verstevigen en liften van de huid, waarbij rimpels en verslapping worden aangepakt. Inclusief collageenvlies en intensive radiance ampul.

Deze behandeling bestaat uit: Reiniging, diepte reiniging, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, gelaatsmassage, collageenvliesmasker, dagcrème en huidadvies
                                                           
Duur: 90 minuten
Product: Valmont Zwitserland
Prijs: € 187,50

Valmont Intense Boost          
Deze behandeling zorgt voor optimale hydratatie, het zuiveren en verstevigen van de huid. Inclusief epileren.

Duur: 60 minuten
Product: Valmont Zwitserland
Prijs: € 80,50

Fruitzuurbehandeling

Fruitzuren ofwel Glycolics zijn organische zuren die in fruit voorkomen. Deze zuren peelen de opperhuid of de bovenste lagen van de lederhuid. Fruitzuren zijn multifunctioneel, maar het peelende effect is de meest bekende werking. Fruitzuren zijn in staat verbindingen, die huidverklevingen veroorzaken, te verbreken. Hierdoor laten de huidcellen los en wordt de hoornlaag geherstructureerd. Het resultaat hiervan is een gladdere huidstructuur en een verbeterd opnamevermogen, ook maakt het rimpels en fijne lijntjes minder diep. Verstoppingen worden voorkomen en dit heeft een gunstig effect op acne.


Verstevigende Fruitzuur Behandeling
Duur: 30 minuten
Producten: Spa
Prijs: €45,40

Reinigende Fruitzuur Behandeling acne

Duur: 45minuten
Producten: Spa
Prijs: €55,50

Solution Pureté (acne)                      
De behandeling voor de gecombineerde tot vette huid. Deze behandeling verwijdert onzuiverheden en brengt balans in de talg afscheiding. Inclusief epileren. Ook te vergoeden via uw zorgverzekering.   

Duur: 60 minuten
Producten: Payot
Prijs: €55,50

    
Payot Bindweefsel Treatment               
       

Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, de aanmaak van collageen, vermindert verklevingen en verstevigt het bindweefsel. Dankzij een bindweefselmassage worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld! Inclusief epileren. 
         
Duur: 60 minuten
Producten: Payot
Prijs: €66,50

Bindweefselmassage gelaat           
Dit is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Wij passen een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.
Boek 6-8 behandelingen en krijg 15-20% korting op uw pakketprijs!

Duur: 25 minuten
Producten: Payot
Prijs: €31,50


Valmont gezichtsverjonging bij Priome
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID