• 7

Valmont gezichtsbehandeling

Valmont gezichtsbehandelingen 
Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celvernieuwingsproces, waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats waardoor het huidverouderingsproces zal worden vertraagd. Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt. Kies Valmont en ga voor optimale hydratatie, het zuiveren en verstevigen van de huid.

Tip: boek het harsen/epileren van de wenkbrauwen bij voor €10,- i.p.v. €16,50 (€6,50 korting!). Deze actie is mogelijk in combinatie met jouw favoriete hannah of Valmont gezichtsbehandeling. (let op: geen actie over actie!)

Valmont Intense Boost Let’s try Valmont! 45 minuten €60,-
De Valmont Intense Boost trakteert je huid op een geweldige introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van Valmont en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!
Fairtrade koffie/thee van Peeze of een healthy juice van De Groentemannen in de lounge.
Reiniging, diepte reiniging, eventuele onzuiverheden verwijderen, masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.

Valmont Bindweefsel Treatment The total package! 60 minuten waarde €95,- voor €80,-
Combineer de producten van Valmont op basis van celtherapie met de bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Laat je huid een uur intensief sporten en ervaar diepgaande huidverbetering!
Fairtrade koffie/thee van Peeze of een healthy juice van De Groentemannen in de lounge.
Reiniging, diepte reiniging, eventuele onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.
Let op: niet tijdens zwangerschap!

Valmont Vitality Treatment Move your skin! 90 minuten €155,-         
Laat je onderdompelen in de wereld van Valmont! De innovatieve behandeling op basis van celtherapie gecombineerd met de liftende- en verstevigende massages van Valmont, waardoor rimpels worden glad gestreken en een direct resultaat wordt verkregen.
Met fairtrade koffie/thee van Peeze of een healthy juice van De Groentemannen in de lounge.
Reiniging, diepte reiniging, eventuele onzuiverheden verwijderen, Valmont gelaatsmassage, collageenvliesmasker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.  

         
Behandeling inplannen
Een keuze gemaakt? Boek direct uw behandeling door te bellen naar 038 386 58 48, mailen naar info@joyandhealth.nl of via onze online agenda
Kiest u voor een duo behandeling? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.


Valmont gezichtsverjonging bij Priome
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID