• 7

Valmont huidverbetering

Valmont Treatments
Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celvernieuwingsproces, waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats waardoor het huidverouderingsproces zal worden vertraagd. Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt. Kies Valmont en ga voor optimale hydratatie, het zuiveren en verstevigen van de huid.
Geserveerd met fairtrade en luxe koffie of thee van Peeze.

Indicaties voor een behandeling met Valmont zijn littekens, littekens na acne, rosacea, rimpelvorming / verslapte huid, onderhoud van de huidconditie, hyperpigmentatie, slecht doorbloede (rokers)huid, droge en/of gevoelige huid.


Valmont Intense Boost Let’s try Valmont! 45 minuten € 60,-
De Valmont Intense Boost trakteert je huid op een geweldige introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van Valmont en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!
Reiniging, diepte reiniging, eventuele onzuiverheden verwijderen, masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.

Valmont Bindweefsel Treatment The total package! 60 minuten waarde € 95,- voor € 80,-
Combineer de producten van Valmont op basis van celtherapie met de bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Laat je huid een uur intensief sporten en ervaar diepgaande huidverbetering!
Reiniging, diepte reiniging, eventuele onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.
Let op: niet tijdens zwangerschap!

Valmont Vitality Treatment Move your skin! 90 minuten € 155,-         
Laat je onderdompelen in de wereld van Valmont! De innovatieve behandeling op basis van celtherapie gecombineerd met de liftende- en verstevigende massages van Valmont, waardoor rimpels worden glad gestreken en een direct resultaat wordt verkregen.
Reiniging, diepte reiniging, eventuele onzuiverheden verwijderen, Valmont gelaatsmassage, collageenvliesmasker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.  

         
Behandeling inplannen
Een keuze gemaakt? Boek direct uw behandeling door te bellen naar 038 386 58 48, mailen naar info@joyandhealth.nl of via onze online agenda
Kiest u voor een duo behandeling? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.
Valmont gezichtsverjonging bij Priome
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID