• 7

hannah

De doelstelling van een hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie door de huidcoach behandeld met huidverbetering als doel. De hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

Bij de ontwikkeling van producten is het de missie om de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te bieden om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kun je wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruiker ontdek je snel de toegevoegde waarde van de producten!

Indicaties voor een behandeling met hannah zijn littekens, littekens na acne, (rest)acne, rosacea, rimpelvorming / verslapte huid, onderhoud van de huidconditie, hyperpigmentatie, slecht doorbloede (rokers)huid, eczeem, droge en/of gevoelige huid.

Volg ons op onze sociale media (Facebook, Instagram) om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, (win)acties etc. van hannah!Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID