• 7

hannah huidverbetering

hannah Treatments
Voor aanvang van elke hannah behandeling wordt er een intake afgenomen hierbij wordt het vochtniveau, het vetgehalte en de pH-waarde van uw huid gemeten met de hannah Skin Analyzer. Het unieke totaalconcept van hannah heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!
Geserveerd met fairtrade en luxe koffie of thee van Peeze.

Indicaties voor een behandeling met hannah zijn littekens, littekens na acne, (rest)acne, rosacea, rimpelvorming / verslapte huid, onderhoud van de huidconditie, hyperpigmentatie, slecht doorbloede (rokers)huid, eczeem, droge en/of gevoelige huid.


hannah Xpress The hour of power! 50 minuten € 65,-
Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!
Hydrofiele reiniging, enzymatische peeling, scrubben van het decolleté, doorbloeding stimuleren, eventuele onzuiverheden verwijderen, masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.

hannah Relax Xperience The power of Health! 65 minuten € 80,-
Laat je onderdompelen in de wereld van hannah en combineer de vijf stappen van het hannah systeem voor huidverbetering met de volledige ontspanningsmassage van het gelaat, schouders en decolleté.
Hydrofiele reiniging, enzymatische peeling, scrubben van het decolleté, doorbloeding stimuleren, eventuele onzuiverheden verwijderen, ontspanningsmassage, masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.

hannah Bindweefsel Quick Boost and fix 30 minuten € 45,-
Ervaar de bindweefselmassage in een vogelvlucht, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!
Hydrofiele reiniging, doorbloeding stimuleren, bindweefselmassage, dagcrème en huidverzorgingsadvies.
Let op: niet tijdens zwangerschap!

hannah Bindweefsel Treatment The total package! 60 minuten € 75,-
Combineer het vijf stappen systeem van hannah met de bindweefselmassage, om zo je huid een uur lang intensief te laten sporten!
Hydrofiele reiniging, enzymatische peeling, scrubben van het decolleté, doorbloeding stimuleren, eventuele onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.
Let op: niet tijdens zwangerschap!

hannah Intense Quick Boost and glow 45 minuten € 60,-
Ervaar de unieke hannah behandeling mét Trans6Peel in een vogelvlucht. De nadruk wordt gelegd op het intens boosten, egaliseren en weerbaar maken van de huid
Hydrofiele reiniging, enzymatische peeling, Trans6Peel inwerken, doorbloeding stimuleren, eventuele onzuiverheden verwijderen, masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.
Let op: niet tijdens zwangerschap en zomerperiode!

hannah Intense Bindweefsel Treatment Peel and boost 75 minuten € 95,-
De combinatie van de Trans6Peel én de bindweefselmassage zorgt voor optimale celvernieuwing en opname van actieve werkstoffen. Laat je huid sporten en ervaar optimale huidverbetering met de meest intensieve behandeling van hannah!
Hydrofiele reiniging, enzymatische peeling, scrubben van het decolleté, inwerken Trans6Peel, doorbloeding stimuleren, eventuele onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.
Let op: niet tijdens zwangerschap en zomerperiode!

Behandeling inplannen

Een keuze gemaakt? Boek direct uw behandeling door te bellen naar 038 386 58 48, mailen naar info@joyandhealth.nl of via onze online agenda
Kiest u voor een duo behandeling? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID