• 7
  • 7

Gezichtsverjonging

Valmont beloofd huidverbetering en huidverjonging 

Het Zwitserse merk Valmont - op basis van celtherapie - bestrijdt de tekenen des tijds. Valmont richt zich op alle mensen die vastbesloten zijn om de gevolgen van het ouder worden niet te willen ondergaan, de verschijnselen van degeneratie en aantasting van de huid die verband houden met huidveroudering, hormonale storingen (zwangerschap, menopauze) en een slechte gezondheidstoestand. De weldaden van de Valmont-producten kan men het beste ervaren tijdens een speciaal uitgevoerde Valmont-behandeling

Valmont Vitality Treatment                                                                          

Innovatieve behandeling voor de rijpere huid met liftende- en verstevigende massages, waardoor rimpels worden glad gestreken en een direct verstevigend resultaat wordt verkregen.

Deze behandeling bestaat uit: Reinigen, scrub, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, massage van het gezicht, schouders en nek, masker en dagverzorging. 

Duur: 90 minuten
Product: Valmont Zwitserland
Prijs: € 150,-

Valmont Brightening Treatment   

Een intensieve behandeling die de zichtbare tekenen van veroudering aanpakt. Het accent van de behandeling ligt op het verstevigen en liften van de huid, waarbij rimpels en verslapping worden aangepakt. Inclusief collageenvlies en intensive radiance ampul.

Deze behandeling bestaat uit: gezichtsreiniging, lotion, zachte scrub, wenkbrauwen epileren, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage van het gezicht, schouders en nek, ampul, 100 % collageen masker, ampul en dagverzorging. 
                                                           
Duur: 90 minuten
Product: Valmont Zwitserland
Prijs: € 185,-

Overige behandelingen

Behandeling inplannen

Een keuze gemaakt? Boek direct uw behandeling door te bellen naar 038 38 65 848 of via onze online agenda

Prijslijst inzien >


Valmont gezichtsverjonging bij Priome
Uitgebreide lijn met gezichtsverjongingsproducten
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID