• 7
  • 7

Een gezichtsbehandeling bij Joy & Health

Bij schoonheidsinstituut Joy & Health bieden we u meerdere ontspannen gezichtsbehandelingen aan. U heeft keuze uit vochtherstellende behandelingen, een acne behandeling een bindweefsel behandeling, ultra relax voor optimale wellness, zuiveren en verstevigen van de huid of een vitaliteitsbehandeling. 
Bij onze behandelingen maken we enkel gebruik van hoogwaardige producten met een ultra hydraterende werking voor optimaal resultaat.

Hydra Expérience

De vochtherstellende behandeling voor uw huid die direct en langdurig het vochtgehalte verbetert. Inclusief epileren en naar wens stomen d.m.v. de vapazone.  

Duur: 45 minuten
Product: Payot Paris
Prijs: € 52,95

Solution Pureté (acne behandeling) 

De Payot behandeling voor de gecombineerde tot vette huid. Deze behandeling verwijdert onzuiverheden en brengt balans in de talgafscheiding. Voor een intens schone, matte en vlekkeloze huid. Inclusief epileren en stomen d.m.v. de vapazone. LET OP: ook te vergoeden via uw zorgverzekering.

Duur: 60 minuten
Product: Payot Paris
Prijs: € 54,95

Payot Bindweefsel Treatment

Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, de aanmaak van collageen, vermindert verklevingen en verstevigt het bindweefsel. Dankzij een bindweefselmassage worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld. Inclusief epileren en naar wens stomen d.m.v. de vapazone.

Duur: 60 minuten
Product: Payot Paris
Prijs: € 65,95

Solution Ultra Relax

Deze behandeling is een genot om te ondergaan en laat u volledig ontspannen. Inclusief epileren, naar wens stomen d.m.v. de vapazone, gelaatsmassage en make - up met persoonlijk advies.

Duur: 75 minuten
Product: Payot Paris
Prijs: € 75,95

Valmont Intense Boost
 
Deze behandeling zorgt voor een optimale hydratatie, het zuiveren en verstevigen van de huid. Inclusief epileren.
 
Duur: 60 minuten
Product: Valmont Zwitserland
Prijs: €79,95

Valmont Vitality Treatment

Innovatieve behandeling voor de rijpere huid met liftende- en verstevigende massages, waardoor rimpels worden glad gestreken en een direct verstevigend resultaat wordt verkregen.
Deze behandeling bestaat uit: Reinigen, scrub, wenkbrauwen epileren, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage van het gezicht, schouders en nek, masker en dagverzorging.

Duur: 90 minuten
Product: Valmont Zwitserland
Prijs: € 150,-

Valmont Brightening Treatment

Een intensieve behandeling die de zichtbare tekenen van veroudering aanpakt. Het accent van de behandeling ligt op het verstevigen en liften van de huid, waarbij rimpels en verslapping worden aangepakt. Inclusief collageenvlies en intensive radiance ampul.

Deze behandeling bestaat uit: gezichtsreiniging, lotion, zachte scrub, wenkbrauwen epileren, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage van het gezicht, schouders en nek, ampul, 100% collageen masker, ampul en dagverzorging.

Duur: 90 minuten
Product: Valmont Zwitserland
Prijs: € 185,-

Overige behandelingen

Behandeling inplannen

Een keuze gemaakt? Boek direct uw behandeling door te bellen naar 038 38 65 848 of via onze online agenda.
Prijslijst inzien >


Ontspannende gezichtsbehandeling
Rust en ruimte bij Wellnesscentre Joy and health
Massage bij Joy and health
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID