• 7

Geschiedenis

George Muller is zijn Tandartspraktijk G.C. Muller gestart 1989 in het centrum van Zwartsluis. Hij wist naam te maken, niet alleen door de vakbekwaamheid maar zeker ook door de sterke betrokkenheid bij zijn patiënten. Toen al had hij een ideaal voor ogen: het creëren van een plek waar mensen in alle rust goede zorg en goede verzorging krijgen. “onder één dak. Een plek waar beleving centraal staat”. Het moment om zijn ideaal te verwezenlijken diende zich aan toen zijn tandartsenpraktijk plaats moest maken voor de nieuwbouw van een zorginstelling en dochter, Carine Bouwman - Muller op het punt stond haar opleiding tot schoonheidsspecialiste af te ronden. Na een jarenlange voorbereiding gingen zij samen van start met een revolutionair concept in een niet minder revolutionair pand. Tandartsenpraktijk G.C. Muller en Joy & Health schoonheidsinstituut zijn hier gecombineerd en werken samen onder het concept met de naam Priome Dental Spa.

Het idee van Priome is ontstaan in New York, waar de combinatie van een tandartspraktijk en schoonheidssalon een bekend en succesvol concept is. Een concept dat we in Amerika vaker terug zien, maar voor ons in ieder geval nog nieuw was: een tandartspraktijk en instituut voor huidverbetering onder één dak. Middels dit concept kunnen patiënten van tandartspraktijk G.C. Muller hun controle ontspannen afsluiten bij Joy & Health.

Laat de drukte van iedere dag even los en boek een Priôme Dental Spa beleving. Even tijd voor uzelf om te genieten en te ontspannen. Geniet van een totale mond- en lichaamsverzorging die speciaal op u is afgestemd. Informeer naar alle mogelijkheden en onze Priôme Dental Spa arrangementen.

Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID