• 7

Acne behandelingen

Acne Treatments
Reken af met onzuiverheden door onze gespecialiseerde acne behandelingen te boeken! Laat je adviseren door onze huidcoaches welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid.
Wij zijn aangesloten bij de Anbos en gespecialiseerd in acne, waardoor een acnebehandeling bij ons vergoed kan worden door de zorgverzekering!
Let op: wij laten bij een minderjarige met de eerste behandeling graag een ouder/verzorger mee komen, vanwege thuisadvies.
Geserveerd met fairtrade en luxe koffie of thee van Peeze.

Indicaties voor een acnebehandeling zijn pustels en papels (puistjes), open en gesloten comedonen (mee-eters), onderhuidse ontstekingen (inflammaties), rode huid met puistjes (rosacea), grove poriën, littekens van acne.


hannah Acne
Clear up your skin! 50 minuten € 65,-
Reken af met puistjes en acne! hannah acne is geschikt voor de onzuivere huid, waarbij jouw huid diep wordt gereinigd en hersteld.
Hydrofiele reiniging, enzymatische peeling, doorbloeding stimuleren, onzuiverheden verwijderen, masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.

hannah Acne Intense Clean and boost 60 minuten € 75,-
Optimaliseer jouw hannah Acne met de Trans6Peel voor extra celvernieuwing waardoor het herstel in de huid wordt gestimuleerd én de huid extra egaliseert.
Hydrofiele reiniging, enzymatische peeling, inwerken Trans6Peel, doorbloeding stimuleren, onzuiverheden verwijderen, masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.
Let op: niet tijdens zwangerschap en zomerperiode!

Fruitzuur peeling Clean and shine +- 45 minuten € 60,-
Een fruitzuurpeeling wordt toegepast om dieper in de huid te werken. De fruitzuur is een vet-oplosser, waardoor het tot in de poriën kan doordringen om zo talgvet en onzuiverheden te verweken en op te lossen.
Reiniging, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, herstellend masker, dagcrème en huidverzorgingsadvies.
Let op: niet tijdens zwangerschap en zomerperiode!

Behandeling inplannen
Een keuze gemaakt? Boek direct uw behandeling door te bellen naar 038 386 58 48, mailen naar info@joyandhealth.nl of via onze online agenda.
Kiest u voor een duo behandeling? Neem telefonisch of per mail contact met ons op.
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID