• 7

1944 Paris

BEAUTY IS A RIGHT! Dat is de mening van het Franse make-up merk 1944 Paris. Het merk heet niet voor niets 1944, dit is het jaar dat in Frankrijk alle vrouwen stemrecht hebben verkregen. 

Niets verdoezelen, maar de schoonheid versterken. Power om de vrouw zich met make-up te kunnen laten uiten zoals zij dat zelf wil. Een goede make-up geeft een vrouw meer zelfvertrouwen, of het nu gaat om een subtiele lipstick, een beetje mascara op de ogen of een blush voor een gezonde teint.
 
Premium, professioneel én ecologisch verantwoord. Oui, c’est bien ça! 
De producten zien er prachtig en oh-zo-classy-Frans uit, 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, zijn voor alle huidtypes geschikt en elk product beschikt over verzorgende ingrediënten voor de huid, ogen of lippen. Het uitgebreide merk heeft een compacte lijn die makkelijk en snel is in gebruik, zowel voor de professional als voor de consument die het thuis wil gebruiken.

Volg ons op onze sociale media (Facebook, Instagram) om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, (win)acties etc. van 1944 Paris!
Copyright © 2015 | Gerealiseerd door: DIXID